Фетучини с пиле и гъби в сметанов сос
0 Comments
Необходими продукти:
Фетучини 250 гр.;
Пилешко филе 200 гр.;
Течна готварска сметана 200 гр.;
Пресни гъби печурки 200 гр.;
Бекон 150 гр.;
Сол, черен пипер и копър на вкус.
Начин на приготвяне:
Сварете Фетучини в подсолена вода 8-10 мин. Отцедете! Разпределете ги на порции.
Нарежете пилешкото филе, бекона и гъбите на ивички. Задушете ги в малко растителна мазнина. Добавете готварската сметана. Оставете да заври за кратко до получаването на сметанов сос.
Залейте порциите Фетучини с получения сос, Добавете подправките. Поръсете с пресен копър и сервирайте ястието топло.